Звъннете му да почерпи! Избраха Методи Байрактарски за шеф на новият вестник на Благоевград!

Методи Байрактарски – топ журналистът, общественикът, човекът „Топ Преса“ ще бъде менажерът на новият проект – Безплатният вестник на град Благоевград и района – Благоевградска ВЕСТ. Това беше взето окончателно днес от редакционният съвет на медийната група в столицата. Байрактарски към момента е председател на редакционният съвет на най – голямата регионална медийна група, а медийният и менажер Веселин Стаменов ще бъде само консултант, коментатор и анализатор в проекта. “ Това е напълно заслужено повишение, защото в годините името на Методи Байрактарски се превърна в символ на независимата благоевградска журналистика, а и не само… под егидата на Байрактарски, се реализираха десетки успешни благотворителни каузи и проекти. Той направи много и за медията и за обществото, ето защо редакционният съвет на медийната група му гласува пълно доверие да менажира новата медия… вестник Благоевградска ВЕСТ, който със своят пилотен тираж от 25 000 екземпляра става ненадминат фактор в югозапада.“ пишат в прес съобщение до нас от БЕТАТРЕЙД ГРУП – издатели на медийна група Топ Преса.

Информационна агенция www.toppresa.com пожелава на новият медиен менажер много успехи, здраве и много покорени професионални върхове! 

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, Методи Байрактарски – зам.-главен редактор на „Топ Преса“ и Патрик Колман – втори секретар в посолството на Ирландия.

„Ако си дал на другия“ Съвместна инициатива на Православен информационен център, Движение „Ние жените“ и вестник „Топ Преса“ в помощ на ближния!

Методи Байрактарски зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса получи юбилейна грамота от Винена партия. Въпреки, че Байрактарски не близва алкохол, той бе удостоен заради това, че вестник Топ Преса винаги дава гласност на инициативите на Винената партия.

Методи Байрактарски, зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса, посланикът на Ирландия Н.Пр. Майкъл Форбс и д-р Теменужка Любенова, председател на Общинския съвет по наркотичните вещества в Благоевград.

Методи Байрактарски от Топ Преса внесе 1900 лв. по дарителската сметка на Станислав Чаушки

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене