Антоанета Пингелова спечели ATV от лотарията в супермаркет СТОМИ !

Топ Преса бе поканена като най-голямата югозападна медия пред чиято камера да бъде извършено тегленето на победителя. Идеята на г-н Павлов  бе да се види от нашите читатели и зрители и от клиентите на супермаркет СТОМИ, че няма измама в определянето на победителя.  След обявяването на победителката ние я изчакахме в магазина за да сподели как се чувства знаейки, че ще подкара чисто ново ATV.

Антоанета, представи сe на нашите читатели…

Здравейте, казвам се Антоанета Словчова Пингелова, на 35 години съм от Благоевград. Омъжена съм с две дъщери. Никол е на 3 години и 3 месеца, и Мирая 1 година и 1 месец. Имах невероятния късмет да бъда излъчена като победител в играта  на магазин „Стоми” за спечелването на страхотна награда, а именно  АТВ  COUNTRI.

Откъде научихте за играта ?

– За играта научих от прекрасния персонала на магазин „Стоми” и от информационното табло, което беше поставено на видно място в магазина.

Защо решихте да участвате в играта ?

– В играта реших да участвам съвсем спонтанно. Тъй като и двамата със съпруга ми сме любители на пенливото пиво и го купуваме редовно. Убедени в това,  че ще отговорим на условията поставени от организаторите,  започнахме да събираме касовите бележки и само ден преди тегленето ги сложихме в пликове, които пуснахме в обозначените за целта кутии.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене