Треньор от Кочан подаде оставка в отбора си

Старши треньорът на ОФК Поморие Малин Орачев е подал своята оставка

Специалистът е крайно разочарован от резултатите на морския тим през този сезон, което и причината за желанието му да си тръгне.

Категоричното решение пък е взел след злополучния мач с „Марица“, в който воденият от него отбор загуби с 0:1. Припомняме, че Поморие допусна серия от негативни резултати от началото на настоящата кампания във втория ни ешелон. Отборът е с актив от едва 8 точки, което му отрежда 14-ото място във временното класиране.

Малин Орачев е роден в село Кочан. Юноша е и бивш футболист на „Пирин“(Благоевград) като в кариерата си е играл за „Нефтохимик“ в най-силните му години и „Локомотив“(София). В „А“ група има 344 мача и 38 гола. Вицешампион през 1997 г. с „Нефтохимик“. Финалист за купата на страната през 1992 и 1994 с „Пирин“, 2000 г. с „Нафтекс“ и през 2010 с „Черноморец“(Поморие). Носител на Купата на ПФЛ през 1996 и 1997 г. с „Нефтохимик“. В евротурнирите има 16 мача и 2 гола (4 мача с 2 гола за „Пирин“ в КНК, 6 мача за „Нефтохимик“ и 6 мача за „Локомотив“(София) в турнира за купата на УЕФА). Има 3 мача за националния отбор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене