След поражението от ОФК Елин Пелин треньорът на „Миньор“(Перник) подаде оставка

Старши треньорът на „Миньор“ Данаил Бачков подаде оставка минути след загубата от Елин Пелин с 0:1, съобщава официалния сайт на клуба

Данаил Бачков

„Чуковете“ повториха под индиго представянето си в Разлог и пропуснаха възможността да се приближат към челните места. Само 5-ма привърженици видяха поредния резил в „жълто-черно“.

Срещата започна с по-активна игра на гостите и още в 1-та минута Ризов пропусна да открие резултата. В 22-та минута вратарят на домакините извади удар на Антон Киров, а при последвалия корнер Гогов би на сантиметри покрай вратата.

Проблемите в „Миньор“ проличаха между 30-та и 40-та минути, когато домакините изпълниха 4 последователни корнера, довели до паника в наказателното поле на перничани.

В самия край на полувремето шут на Любо Христов като по чудо не попадна във вратата на домакините.
През втората част футболистите на „Миньор“ бяха неузнаваеми. Перничани трудно връзваха играта и дадоха шанс на съперника си да повярва, че може да бие. Нещо повече в 64-та минута след пробив отляво Иван Зайков успя да шутира, а рикоширалата от крака на Любо Илиев топка изписа странна парабола и попадна в мрежата зад Леонтиев.

До края „чуковете“ така и не успяха да отвърнат на удара и записаха срамна загуба.
В следващия кръг перничани приемат „Вихрен“ и само от поведението на футболистите на терена ще зависи дали оставката на Данаил Бачков ще бъде приета.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене