На вниманието на главен инспектор Кирил Манов – “Обществен ред” към Община Благоевград Цигани унищожават новият парк в кв. “Еленово”

Главен инспектор Кирил Манов – “Обществен ред” към Община Благоевград

Жители на благоевградският квартал “Еленово” се свързаха с Топ Преса, за да сигнализират за нещо доста обезпокоително. От известно време са забелязали как умишлено се рушат фитнес уредите и детските люлки. Някои от тях вече липсват, други са счупени. Хората са убедени, че вандалските прояви са от група цигани на възраст 13-18 год. “Почти всяка вечер се събират тук, сядат, върху облегалките на пейките, ядът слънчогледови семки и хвърлят отпадъци навсякъде. Всяка сутрин, преди да пуснем децата ни да си играят първо чистим.” Топ Преса забеляза, че има табели “Обектът е под постоянно видеонаблюдение”. Питаме, след като някой постоянно наблюдава тези камери не вижда ли, че една от тях е счупена и обективът и сочи надолу. Тоест най-вероятно снима плочките… 

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Днес Методи Байрактарски се срещна с  главен инспектор Кирил Манов, какво каза той по въпроса, четете в следващият брой на вестник Топ Преса!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене