Съботното парти с Маскота: Телефонът за резервации прегря. Елизиум клуб се пука по шевовете !!!

Снощи Елизиум клуб едва побра  всички свой клиенти. Пред клуба се образува опашка от желаещи за купонясват. Много женски компании се бяха организирали, между които и тази на Исабел Гатева – шампион по спортни танци, която спечели и  2-ро място на риалитито “България търси таланти”. Във видимо добро настроение дъщерята на легендата Жорж Гатев и шефката на „Силвана Денс“ не спря да танцува с часове, заедно със своите дружки. Гръцка и македонска реч се чуваше от няколко сепарета, запазени седмица преди поредното събитие в Елизиум клуб. Благоевградският хайлайф беше на партито, а купона продължи до сутринта.

Маскота раздаде над 100 диска на клиентите на Елизиум клуб. Бранко от „София Ден и Нощ“ беше водещ на партито. Мадамите направо пощуряха!!!

От Елизиум клуб, съобщиха специално за Топ Преса програмата за тази седмица:

Вторник – Черното парти на югозапада с DJ FED и балета от Бедрум премиумСряда – Студентско парти с вход свободен за всички и напитки на 50%Петък – Менторът от Х фактор Любо Киров ще изнесе концерт на живо!!! Но ако искате да гледате това невероятно шоу побързайте, защото вече има доста резервации… Събота – Бляскава събота с DJ Gorro с най – доброто от БГ музиката, хип-хоп и т.н

Очертава се интересна седмица с тематични партита…

Заповядайте в Елизиум клуб, където партито никога не спира!!!

Клуб „Елизиум“ +359 883 887 788

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене