100 Кила разтърси клуб „Елизиум“

Миналият вторник, г-н 100 КИЛА показа как се прави Хип-Хоп, а невероятния балет от Бедрум Премиум бяха подготвили нови теми за размисъл! Килата излезе на единствената клубната сцена в югозапада с двама гайдари. Както винаги направи невероятно шоу, за което вашите приятели вече са ви разказали. Следващият път не пропускайте за да можете и вие да разказвате.
В събота DJ MASCOTA ще сподели с нас последните тенденции от световната клубна сцена. От клуба съобщиха, че програмата до края на декември е направена и участие са потвърдили утвърдени имена от българската и световна клубна сцена, сред които дори световноизвестният DJ Мануел Рива. Всеки петък ще бъде посветен изцяло на лайв пърформънсите на БГ поп изпълнители, сред които наложилият се Любо Киров, легендарните „Акага“, лъчезарната Поли Генова, групата „Шайн“ с най-талантливия млад китарист на Балканите – Дамян Пейчиноски, и други.
Цялостното петъчно парти ще е под надслова „Джу Бокс Хироус“, което ще съчетава селекция от алтернативна, поп, рок и хаус музика. Съботите ще са запазени за DJ Gorro, който добре познава разнообразния вкус на аудиторията си и подбира най-зареждащата БГ поп, черна и хаус музика, за да въвлече посетителите на клуба в пълна еуфория. Вторник е вечерта, отредена за любителите на черната музика – енергизираща и раздвижена. Черно парти, за което веднага се пренебрегва фактът, че е едва началото на седмицата. Феновете на тази музика могат да чуят и видят лайв единствено на сцената на клуб „Елизиум“ звезди като „Ъпсурт“, Криско, Тита, Дара, Алекс П. и много други. Сряда е предвидена за „извънкласни“ занимания – Студентската вечер е за най-щурите и весели млади хора в града и региона. Сцената на благоевградския клуб „Елизиум“ е тяхна, всичко ще работи в тяхна полза… Напитките ще са на промоционални цени, музиката ще е изцяло по вкуса им. Балетът Bedroom Premium Ladies, който изпълнява зрелищно шоу в авангардни костюми на различна тематика, превръща случващото се в „Елизиум“ в изживяване от друго измерение. Всичко това олицетворява един клуб от ново поколение, който привлича гости в Благоевград.
Клуб „Елизиум“ +359 883 887 788

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене