Жена от Пиринско в шок! Колата й осъмна потрошена и с нарязани гуми

Лек автомобил „Тойота” е  изпочупен  през нощта в разложкото село Баня. Колата  осъмнала с две счупени  стъкла и срязани гуми.  Возилото било паркирано на улица „Двадесет и първа“ в центъра на селото. Вандалите потрошили предното стъкло и страничното откъм страната на водача. Нарязали и четирите гуми на автомобила, който е собственост на млада жена, която работи в хотел в Банско. Срязали и една от гумите на паркиран в близост „Мерцедес”. Засега няма данни да липсва нещо от изпочупената кола, което предполага, че вандалската постъпка не е с цел кражба, а по хулигански подбуди. За случая е подаден сигнал в Районното управление на полицията в  Разлог, където е стартирала работа по установяване на извършителя.

В близост до мястото, където са били паркирани автомобилите, има хотел, камерите на който вероятно са заснели извършителя.

Това е вторият случай в региона само за една седмица. Във вторник  лек автомобил „Опел”, паркиран на улица „П. Р. Славейков“ в Добринище, също бе изпочупен. Колата осъмна с изпочупени  странични огледала, фарове, броня и радиатор, както и с надраскани ламарини. Все още не е ясно дали извършителите и на това престъпление са установени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене