Нелеп инцидент е станал в навечерието на първия учебен ден в Крупник.

Десетокласникът от Крупник Р. Михайлов е с мозъчно сътресение и фрактура на ръка и вместо да е в класната стая, е приет за лечение в благоевградската болница, след като паднал от високо орехово дърво.

Нелепият инцидент станал в навечерието на първия учебен ден в Крупник. Момчето брало орехи заедно с родителите си, при прескачане през клоните загубило равновесие и полетяло от над 4 метра височина. При падането от високо е загубило за кратко съзнание. На място му е оказана първа помощ от екип на Спешен център – Симитли и с линейка, придружаван от майка си, е транспортирано до болницата. При направените изследвания в образна диагностика е установено, че има мозъчно сътресение и фрактура на ръката. Ученикът е настанен за лечение в хирургично отделение, оказана му е ортопедична помощ и остава под лекарско наблюдение. Състоянието му е стабилизирано, уточниха от МБАЛ – Благоевград.

Още един ученик е приет в ортопедия със счупена ключица при падане. 6-годишно момченце пък е транспортирано за лечение в столична болница също с фрактура на ръката.

СЛАВА ИВАНОВА/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене