ЕДИНСТВЕНО В ТОП ПРЕСА! ИСТИНАТА ЗА АНИЕЛА МИЛУШЕВА!

АНИЕЛА: Непочтено е да ме обвинявате, че  Любо Ганев ме издържа!

Защо столичните медии взеха на прицел пернишката бизнес дама Аниела Милушева? Защо пишат по неин адрес какви ли не глупости? Защо тези драскачи от “Уикенд” и всички онлайн преписвачи начело с ПИК, разпространяват неверни новини. Много е забавно, като четеш тези глупости, и да си запознат с истината.  С Аниела се познаваме от години и знам какви са ѝ отношенията с Любо Ганев, който е и официален представител на „Асикс“ за България.

Заглавия от рода на: “Новата любов на Любо Ганев…”, “Скандална мацка от Югозапада се намърда в леглото на Любо Ганев…” Това е пълна глупост, защото Аниела и Любо се познават от 20 години. Това е неоспорим факт с който са запознати всичките им общи приятели, та дори и неприятелите им. “Кога успя да се опаричи толкова перничанката, чудят се от доста време нейни съграждани. Някои подозират, че истинският бизнес на лачената брюнетка всъщност не е да продава анцузи и маратонки, а любов”. Пишат драскачи от “Уикенд”. Вчера се видях с Аниела в магазинът и в Благоевград и защото тя е приятел на Топ Преса се съгласи да каже две думи по повод тези писания по неин адрес.

Ето какво каза тя:

„Методи, знаеш че аз винаги съм имала пари и никога не се е налагало някой да ме издържа. Имам син, който може да чете все пак, а отношенията ни с баща му са перфектни. Но да обиждаш, без да познаваш един човек, е най-малкото непочтено“…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене