Скандално писмо! Сигнал до Struma.com разкрива машинации в ГПУ Гоце Делчев

Семеен тандем шантажира кримиконтингента и още потресаващи неща….

Тази сутрин в редакцията ни пристигна писмо, в което се разказват потресаващи неща за работата в граничното полицейско управление в Гоце Делчев. В писмото авторът говори с имена на хора, които ние ще спестим, именно заради неговата анонимност, но ще пуснем сигнала без имена. Ще го предадем обаче в неговия оригинал на компетентни лица, които биха могли да извършат проверка. Ето както ни написа Кристина от Гоце Делчев:

Ще се осмелите ли да проверите действителността и работата на граничен полицейски служител и неговата изгора адвокат. в Гоце Делчев

Как двамата упражняват шантаж над крими контингента и правят пари вместо да прилагат закона, както трябва. При началника на граничното в град Гоце Делчев, всеки ден Служителят… пише докладни, че иска да прави акции срещу бизнеса с нарязан тютюн в хаджидимовското село Абланица. Същият е пенсионер и работи още като граничен полицай, взема по 2400 лева на месец от държавата, но не му стига. Всеки ден задържа хора при това с основание.

Кривото обаче е това, че вместо тези хора да влязат в затвора, той ги принуждава да наемат за адвокат жена му която ги боде с по 3000 лева на човек само за старта на делото. Проверете, ако ви стиска случаите с Ю. Метушев и Ю. Гърбев от Абланица. Там цялата схема ще ви се изясни, срещу 6000 лева те са на свобода.

Случващото се върви с години, винаги когато ГЕРБ е на власт и винаги когато адвокатката е с ръководството на партията. И предишното и със сегашното. Ние вътрешните имаме информация, че Служителят се готви да стане шеф на полицията в град Гоце Делчев,. Това ли очаквате на стане, адвокатката да бъде официалният адвокат на крими контингента. / служителят и съпругата му са споменати в писмото с имената им /

В отговор на въпроса на подателя -дали ще се осмелим и дали ни стиска – Да, ще се осмелим да питаме, но дали ще открием доказателства е друга тема. Оригиналът на писмото свеждаме до знанието на висши полицейски шефове в Гранична полиция. Ще проследим ще има ли назначена проверка и дали написаното в него отговаря на истинността. Не очаквайте от struma.com да участва в разчистването на сметки и междуличностни отношения. А иначе пишете ни!

П. Петрова

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене