Треньорът на „Пирин“(Разлог) Христо Джоджов: Съдията в Пазарджик определено се подигра с труда ни и заради това пускаме жалба срещу негов

Ръководството на гостуващия в този двубой тим ще подаде жалба срещу рефера Георги Андреев

Съдията на срещата в Пазарджик между „Хебър“ и „Пирин“(Разлог), която домакините спечелиха с 1:0, вдигна 11 жълти и 1 червен картон на гостите от Разлог, срещу само 1 на домакините. Даде им спорна дузпа и подмина стопроцентова такава за визитиращия отбор. Ето и какво заяви наставникът на разложани Христо Джоджов след мача:

„Такова съдийство няма! Бих го определил 90 на 10. Направо играхме 10 срещу 14. Естествено че ще подадем жалба. Не може тези хора по тази начин да се подиграват с труда ни, с усилията на ръководството да гради нещо. Това определено бе престъпление спрямо нас.

Още по-лошо бе отношението на делегата Николай Стоилов. Като му казах че ще подадем жалба, той дословно ми каза – ако искате се жалвайте и на папата! Красота!!! Независимо от това, че направо ни каза, че нямаме шанс, то ние ще пробваме с вяра в честността и ще сезираме ръководството на ЗС на БФС. Що се отнася до съперника ни „Хебър“, мога да го поздравя за победата, играта и показаната амбиция, добър отбор са. Искам да поздравя и нашите момчета, които независимо от всичко не се предадоха и се бориха до последно, показаха, че сме отбор и дадоха всичко от себе си в името на клуба,“ – завърши Христо Джоджов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене