Сашка Васева разплака България: Аз съм един тъжен човек с фатален имидж

Сашка Васева откровено си призна, че предишната слава й липсва, разбра HotArena.

Въпреки че сама взе решението да слезе от голямата сцена, Сашка Васева все още гледа с носталгия назад към годините, когато всички я познаваха и обичаха. Славата й се дължеше предимно на провокативния имидж, но не може да се отрече че бе една от най-ярките личности в родните музикални среди през 90-те години.

Отсъствала дълги години от голямата сцена, Дупнишката Мадона взе участие в галавечерта на юбилейния фестивал „Пирин фолк“. Именно там изгря и нейната звезда преди повече от две десетилетия. Всички в народни носии, а тя – в къса червена рокля с дълбоко деколте. И до днес си спомня, че песента й „Георги“ не е била оцецена подобаващо. И сякаш през цялото време се е чувствала недооценена.

А днес тъгува, защото хората са забравили, че преди са я обичали толкова много. Сашка Васева се кротна и загърби кариерата си в името на двете си деца. Сега се определя като „един тъжен човек, загубил майка си и брат си“. Няма и спомен от скандалната Дупнишка Мадона, чийто образ бе и доста опорочен и омаскарен, пише „България днес“.

Певицата не крие, че много иска отново да се занимава с музика. Но само при едно условие – ако се изтрие всичко, написано по неин адрес, и останат само песните й. Тя смята, че фаталният й имидж, които е изграден от другите, никак не й приляга. Все пак, Сашка Васева е готова да се пребори отново за любовта на хората и наесен влиза отново в студиото. Така че, най-интересното тепърва предстои!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене