Книгата „Размисли от килията“ е тотален хит!

Той е Веселин Стаменов – писател, журналист, издател… за едни приятен субект за други изключително неприятна личност. Каквото и да се говори за него, каквото и да предприеме в работата си – винаги се шуми.. за хубаво или за лошо… Стаменов умее да лети на крилете на скандала и да привлича внимание, също като жълтият цвят на светофара, който винаги повишава вниманието и предизвестява забрана или разрешаване за преминаване.

ИЗДАТЕЛЯТ ВЕСЕЛИН СТАМЕНОВ ПОЗИРА С КНИГАТА „РАЗМИСЛИ ОТ КИЛИЯТА“

Все повече почитатели на ъндърграунд литературата и вулгарните романи оприличават Веселин Стаменов на Марио Пузо – специализирал се в романи за Мафията, създател на бестселърите „Кръстникът“ (1969) и „Сицилианецът“ (1987).

След смъртта на Христо  Калчев, автор на поредицата Вулгарни романи, остави след себе си празна ниша, която г-н Стаменов запълни успешно… Всяка негова нова книга става хит. Това бе доказано днес. Репортер на Топ Преса, посети книжарница Хеликон в Благоевград. Потърсил последната книга на Стаменов „Размисли от килията“ и разбрал, че книгата е абсолютен бестселър… купува се като топъл хляб.

Последните две бройки бяха изкупени пред очите на нашият репортер…

Феновете на Веселин Стаменов вече тръпнат от нетърпение за поредният  вулгарен роман „СХЕМА“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене