Симитли дава арена на изява на даровитите си деца навръх празника на града

За „Честит празник, Симитли“ търсят и поощряват талантливи деца от общината

„Симитли търси талант“ 2 превзема сцената на 8-ми септември, празника на града. Инициативата за изява и поощряване таланта на даровити деца ще се проведе за втора поредна година, поради големия интерес, който предизвика празника за децата.

Ако детето има талант, ако може да пее, танцува, рецитира стихотворения или да покажете нещо, което е уникално и неповторимо, организаторите на празника – община Симитли очаква да доведете детето за шоуто „Симитли търси талант” 2. Съвместно с читалище „Св. Климент Охридски”, общината организира забавното представление за празника на град Симитли – 8-ми септември.

По традиция честванията за празника на града започват на 7-ми септември с празнична програма ,насочена изцяло към най-младите жители. За втора поредна година ще търсим и преоткриваме най- талантливите деца от Симитли, като общинското ръководство има грижата и за изненади и награди. На 7-ми септември, площадът в града ще се превърне в арена на всякакви таланти. Всички желаещи да покажат какво могат, нека заявят желание и се запишат за участие до 5-ти септември (включително) в читалище „Св.Климент Охридски” в Симитли.

Участниците ще се състезават в три категории, както и миналата година в първото издание на „Симитли търси талант“: индивидуално изпълнение, групово изпълнение и специална награда на публиката.

Очакваме Ви! Елате заедно да се забавляваме и да видим таланта на децата ни! Има много и големи награди!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене