„Пирин“(Разлог) завърши с победа лятната подготовка и представи отбора си за новия сезон

Отборът на „Пирин“(Разлог) съвсем заслужено победи с 2:1 македонския „Саса“(Каменица) в последната си предсезонна контрола играна на градския стадион в Разлог

Срещата бе и официално представяне на възпитаниците на Христо Джоджов пред местните фенове, които видяха чисто нова селекция, пълна с футболисти, предвещаващи едно по-добро бъдеще за местния отбор, отколкото миналата есен.

Головете за победата отбелязаха Цветан Варсанов и Божидар Божилов, а за гостите от Македония точен бе Ефтим Аксентиев . Той се разписа след центриране на бившия футболист на „Пирин“(Благоевград), „Славия“ и Локомотив“(Пловдив) Зоран Златковски. За първи път в Разлог игра и най-новото попълнение Мариан Ловков, който през седмицата дойде от „Пирин“(Гоце Делчев). Неврокопчанинът показа отлична игра и на практика с появата си с екипа на новия си отбор само седмица преди началото на първенството отхвърли всякакви други варианти за своето бъдеще. Юношата на гоцеделчевци показа отлична форма и дори нацели гредата зад вратаря на домакините през второто полувреме. С идването си в Разлог той става петият бивш футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) в отбора от планинския курорт заедно с Абди Абдиков, Димитър Мавродиев, Мартин Газиев и Атанас Георгиев, с които игра заедно в отбора от града край Места.

Саса през тази година влезе от трета във втора лига на македонския футбол. Начело на отбора е бившето орле Горан Гоцевски.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене