Eксклузивно пред Топ Преса! Санданчанката Кристина Малинова вече се радва на първата си рожба

Малинова е на 26 години и е родена в град Сандански. Завършила е PR в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград. От години живее и работи в Европа… Нарочно казваме Европа, защото от постоянните ѝ пътувания е трудно да се каже къде точно живее. Бременността на моделката обаче ѝ подари малко спокойствие и почивка. Какво ще се случи с модата и собственият и бизнес ще научим от самата нея…

Здравей Кристина, честита първа рожба, как се чувстваш?

– Здравейте, много благодаря. Чувствам се отлично. Щастието, което човек изпитва при появята на своята рожба е несравнимо. Най-прекрастният ден в животът ми беше именно 24. 07. 2017 год., момента в които се запознах със сина си 😉

Какво изпита като ти подадоха малкият Божидар, след раждането?

– Всъщност, баща му Методи присъства през цялото време на раждането, преряза пъпната му връв. Тогава, той ми подаде синът ни и чувството беше неописуемо и неизпитано до момента щастие. Моментът  в който ние станахме трима и почувствах семейният уют. Няма по–страхотно изживяване за една жена – да стане майка и да дари любовта си с рожба. Когато плодът на любовта е на лице, щастието е пълно.

Как избрахте името, на някои от дядовците ли е кръстен?

– Името беше избрано още в момента в който разбрахме пола на бебето. Решихме да спазим традициите и да кръстим синът си с името на дядо му.

Я кажи, сега англичанин ли е или българин ? 😉 Май е щастливец с двойно гражданство …

–  Решихме въпреки възможностите за двойно гражданство, Божидар да бъде с българско гражданство, защото все пак ние родителите му сме с такова. Всеки българин по света, знае че където и да се намира България е в сърцето му. Искахме да на го лишаваме от възможността да бъде изцяло български гражданин.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене