Ъндърграунд: Една е Жана д’Арк в общинския съвет! Хвалà!

Толкова съм горд. Честно. Не влагам грам ирония, а искам да изразя възхищението и гордостта си към общинския съветник Костадинка Богданова. Острието на ПП ГЕРБ в местния парламент, която се озъби на полицията и на едно от последните заседанията на старейшините скочи на полицията и поиска масово да са правят актова в града от МВР, за да се пълни общинската хазна. Да, уважаеми читатели и жители на град Гоце Делчев, според Богданова вие сте малко глобявани и трябва още. Сега сигурно злите езици ще за¬почнат да нападат госпожа Богданова, но за мен лично това е позиция на истински политик. Лицемерите в политиката не биха искали такова нещо, защо – ами много просто е: когато целия град се ожули с глоби от МВР по искане на Богданова – кой ще гласува утре за нея. Тя така ще озлоби хората срещу себе си. Или поне голямата част, които са шофьори. Но въпреки този явен риск за Богданова като политик тя иска още прилагане на законност в този град, за да влизат в общината повече пари. Браво, това заслужава поощрение.
Разбира се, ще има и такива, които ще намекнат, че Богданова е спокойна за себе си и семейството и щото мъжът й работи в МВР, но аз лично като журналист ще кажа, че това не я успокоява и на пътя тя и мъжът й са напълно изрядни. Такива трябва да бъдем всички. Тази са-можертвеност на Богданова трябва да се отчете и да се толерира.
От трибуната на вестник Градът дори ще и дам един съвет – на следващото заседание Богданова да по¬иска техническа служба „Незаконно строителство“ от общината да направи удар¬на акция срещу незаконните веранди в града. Почти няма дом, в който верандата да е законна. Да се направят ма¬сови глоби, актове над жителите на град Гоце Делчев, за да може Богданова да е спокойна, че хазната още толкова ще се напълни, а и може а се препълни. Разбира се, по¬лицията в никакъв случай не трябва да минава през заб¬ранената за паркиране улица Царица Йоанна, където може би паркират в повечето случаи общинските съветници, и да не глобява тях, щото те бързат да работят за обществото и да развиват града ни. Трябва разбиране. Гордея се, че живея в град, в кой¬то има човек като адвокат Богданова!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене