Топ Преса поднася извинения! Бизнес дамата Любка Боюклиева, обидила се косвено от наша статия, че била „подведена селянка“! Извиняваме й се, макар и без вина!

Когато някой се обиди от наша публикация, макар и косвено, особено когато е наш приятел ние от Топ Преса няма как да не намерим начин да се извиним – така го чувстваме. Вчера разговор поиска с нас местния бизнесмен Георги Боюклиев – Гошето Ляскалията, известен мощен автотърговец от село Ново Ляски, известен с автокъщата си Ани Ауто.

Господин Боюклиев е дългогодишен приятел и клиент на Топ Преса, медийната ни група също е негов клиент. Оказва се обаче, че приятелят ни Георги Боюклиев без да знаем е един от инициаторите и факторите, скритите водачи на протеста в родното му село Ново Лески срещу кариерата, която смята да разкрие фирмата „Пирин кам“ с управител Димитър Чонгов. “ Каквото и да става там кариера няма да има…защото на хората са нарушени правата а живеем в демокрация“ закани се пред наш човек Боюклиев и приятелски ни порица, че сме заели страната на Чонгов. Явно е бил в Италия за коли и не е наясно, че ние като медия не сме заели страна, а дадохме думата на всички за разлика от останалите медии. Така както трябва.

Второ и най – същественото обаче което най – ни озадачи, че Боюклиев изрази дълбокото си възмущение защото сме написали, че собствената му съпруга – уважаваната от нас бизнес дама Любка Боюклиева била „подведена селянка„. „Моята съпруга и детето ми участваха в протеста, вие писахте че протеста се състои от „подведени селяни“, следователно и тя е подведена селянка. Това е обидно.“, заяви управителя на Ани Ауто. Явно има предвид точно тази статия със заглавие :  Три дни цирк в Ново Лески! 30 души и децата им подведени от користните цели на една жена?! ЛЪСВА СКАНДАЛЕН ДОКУМЕНТ!      

Както всеки един прилично грамотен човек, може да прочете никъде в текста не става въпрос за „подведени селяни“, а за „подведени хора“. Никъде в сървъра на информационната ни агенция няма комбинация от думите за които ни иска сметка Боюклиев. Явно или е сънувал, или информацията му е предадена неправилно. Но щом се е обидил, ние сме длъжни да му се извиним и на него и на бизнес дамата и негова съпруга Любка Боюклиева. Уверяваме, че за нас тя не е „подведена селянка“ , още повече „подведена…“, видно тя просто устоява интересите на нея и съпругът и, който явно бе много зает да присъства на протеста. Уверяваме Георги Боюклиев, че ние ще следим протестите в Ново Лески и всички процеси, които се случват около него. Ще се радваме следващият път да видим и него на барикадата с аргументи и стойностни искания.

Съобразени със закона и всички институции. Може да бъде сигурен, че ако утре инициативен комитет ако реши да протестира срещу неговата автокъща за това, че буквално е до пътя и че лампите и пречат на пътното движение, ние от Топ Преса ще направим всичко възможно случая да стане популярен и да защитим него като инвеститор. Защото инвестициите в България трябва да се уважават и толерират, щото те правят икономиката на една демократична държава. Жив и здрав, Жоре и още веднъж извинявай за обидата, която не сме изрекли.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене