Какво се случва в Пиринско!? Шофьорите карат като луди! 4-ма пострадали в катстрофи за ден

Вчера около 08:10 часа в района на ул.“Промишлена“ в Благоевград, лек автомобил „Опел Фронтера“ с 65-годишен водач от Благоевград, отнема предимството и блъска 54-годишна благоевградчанка, която е пресичала пътното платно на обозначено за целта място. С охлузни рани на дясна ръка и десен крак и натъртвания в областта на гърдите е пострадала пешеходката, като след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

Вчера около 09:55 часа на ул.“Григор Пърличев“ в Сандански, 68-годишен санданчанин е ударен  от  предната дясна част на лек автомобил „Форд Фокус“, управляван от 66-годишна водачка от Сандански. Пешеходецът е стоял в дясната част на пътното платно, като в резултат на инцидента е получил натъртване на десен крак.

Вчера около 11:30 часа на бул.“Св.св. Кирил и Методий“ в Благоевград, лек автомобил „Форд Фокус“ с 67-годишен водач от Благоевград, отнема предимството и блъска 66-годишна благоевградчанка, пресичаща пътното платно на обозначено за целта място. С натъртване на опашната кост е пешеходката, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

На същата дата около 21:50 часа в село Баничан, лек автомобил „Опел Астра“ , управляван от Г.Н./ 26г./ от село Борово, община Гоце Делчев е блъснал попътно движещ се нерегистриран по надлежния ред селскостопански култиватор „Градина“ с прикачено към него ремарке ,  нерегистрирано по надлежния ред и необорудвано с необходимите светлини и светлоотразители. Пострадал при инцидента, с разкъсно-контузна рана в областта на главата и комоцио е 79-годишен мъж от село Баничан, който е управлявал селскостопанския култиватор. Същият е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев. Направената проба с техническо средство е отчела наличие на 0,44 промила алкохол в издишания въздух на водачът Г.Н.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене