„Пирин“(Разлог) направи второ реми 2:2 за четири дни

16 годишният Иван Киров се разписа за престижното равенство на „Пирин“(Разлог) срещу новия хит в българския футбол „Арда“(Кърджали)

Срещата на градския стадион в Разлог завърши наравно 2:2, а роденият през 2001-ва година Киров оформи крайния резултат 10 минути преди края на срещата.

На два пъти отбора на „Арда“ повеждаше в резултата, но домакините показаха характер.Преди почивката възпитаниците на Елин Топузаков водеха с 0:1, но в 50-тата минута Николай Хаджиниколов от дузпа изравни. Димитър Алексиев с четвъртия си гол в три срещи отново изведе „милионерите“ напред, но Иван Киров вкара за 2:2. Това бе и първо равенство за Арда, след две победи на лагера в Разлог. Отборът от Кърджали е с огромен бюджет за родния футбол и направи селекция на ниво първа лига.

А наставникът на „Пирин“(Разлог) Христо Джоджов заслужава адмирации за това че пусна в игра и цели четирима юноши на клуба. Освен това тимът му показа много добра игра и остави заслужено задоволство у треньор и публика. Мнозина предричат на отбора ролята на водещ в Югозападната Трета лига.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене