Ексклузивно в toppresa.com: Излезе от печат най – скандалната книга на годината!

Днес официално от печат излезе най – скандалната книга на годината „Размисли от килията“ на Любомир Симеонов – бившият висш офицер, който излежава 20-годишна присъда за убийството на банкерката от Булбанк в Бургас, Павлинка Йовчева.  Реализатор на проекта е писателят, скандалният журналист Веселин Стаменов, който постави името си над това на автора – убиец и поиска от обществото и света да чуе думата му. Защо стана съучастник в това? Какво е да разказваш заедно историята на един човек ликвидирал друг човек?

http://www.dailypress.bg/%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%88-%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D1%86-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B3%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%B2/

ИЗДАТЕЛЯТ ВЕСЕЛИН СТАМЕНОВ ПОЗИРА С КНИГАТА „РАЗМИСЛИ ОТ КИЛИЯТА“

Веднага след като научихме новината, съобщена ни от профила на издателят във „Фейсбук, toppresa.com се свърза със Стаменов и заяви:

„Не съм очаквал такъв интерес от читателите към книгата „Размисли от килията“. Няма ден, в който хора да не реагират, което категорично доказва, че новите технологии в издателския бизнес събарят цензурата. Книгата е доста интересна, трябва да се прочете задължително. Горд съм, че съм издател на „Размисли от Килията“, заяви пред наш репортер Веселин Стаменов.

АКО ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ ПОРЪЧАЛИ КНИГАТА, МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ТУК (+ ПОДАРЪК). НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ШАНСА СИ!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене