Само в toppresa.com: Брутално! Разказ от първо лице: Гръцки полицай малтретират жител на Гоце Делчев, болен от астма – за капак му допряха пистолет в главата! (брутални снимки)

Брутално насилие понесъл жителят на гр. Гоце Делчев, Георги Караджов.

Неврокопчанинът е изживял истински ад в полицията в гр. Драма, Гърция, след като при проверка от гръцки патрул в модерната му кола „Мерцедес“ е намерен газов пистолет, който не е бил зареден. Георги от дълго време живее в Англия и е убеден, чрез връзките, създадени там, ще осъди хората, нанесли му адския побой:

„В петък тръгнах за Гърция, защото искам да си поправя колата там. В Драма полицаите ме спряха, нормално, имам скъпа кола, която се набива на очи. Те си мислеха, че нося нещо в нея. При обстойна проверка на документите на автомобила ми те ми казаха да карам към районното управление в града. Пътувам страшно много и в колата ми винаги си нося газов пистолет, но той никога не е зареден, даже този път бе и с изваден пълнител. Намериха го при проверка на автомобила и ме арестуваха. Вкараха ме в ареста. Аз си знам правата като гражданин и след престой 1 час поисках да звънна на близките си и на адвоката си. Разбира се, те ми отказаха. Отказваха и да ми дадат вода. Хвърляха ми една туба пълна след все едно съм някакво чудовище. След още няколко часа там аз изкокуригах. Аз съм болен от астма, взимам хапчета, трябваше ми инхалатор. Те обаче неможеха да ме разберат и ми се присмиваха, след което влязоха при мен, завързаха ме и ме спукаха от бой.. В 11 часа вечерта дойде при нас преводачка, която превеждаше това, което се опитвах цял ден да им кажа. След като разбраха за болестта ми, веднага ме пуснаха. При мен дойде старшия полицай на отделението и допря пистолета си в главата ми и започна да ми говори нещо на гръцки. Не го разбирах. След това ме пуснаха и като излизах цялото отделение ми се смееше и ме псуваше на гръцки. Обиколил съм целия свят, такова нещо не ми се е случвало никъде. На следващият ден отидох при д-р Геранов и извадих медицинско. Ще ги съдя до дупка!“, заяви ексклузивно пред toppresa.com Георги Караджов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене