След Руслан Иванов и Христо Думанов си тръгна от Банско! Отборът направи реми при първата си лятна контрола

Тимът завърши 1:1 срещу смятания за бъдещ кандидат за Първа лига Монатна

Двубоят в днешния ден бе бойното кръщение на новия старши треньор на Банско Димитър Крушовски, който даде възможност на всички свои футболисти, с които разполага да се включат срещу доскорошния член на футболния ни елит. В приятелската среща головете отбелязаха Иван Михов в 24-та мин. и Ивайло Цурев в 47-та мин., когато той успя да засече хубаво подаване на Георги Фикийн.

За отбора дебют направи бившият футболист на „Марек“ Илиян Чавдаров, но на линия не бяха заминалият за „Кариана“(Ерден) Руслан Иванов и Христо Думанов, който часове преди приятелската среща обяви, че няма да играе за родния си клуб. Последният не обясни защо няма да се състезава за тима като в публичното пространство се появи информация, че той предпочита само да работи вместо едновременно с това да се състезава.

Георги Фикийн, капитанът Любомир Витанов и Илиян Чавдаров имаха възможности за голове, а добри прояви на вратата имаше Ангел Юсев, след като блокира опасни шутове на Мирослав Антонов и Стоян Илиев.

Бившият страж на „Пирин“(Гоце Делчев) спаси дузпа в 83-та мин., когато излезе победител в дуела срещу опитния Мирослав Антонов. Малко преди последния съдийски сигнал пък Милен Лефтеров сам срещу противниковия вратар пропусна да донесе победата на „козлите“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене