„Ще върнем спомените, когато в Гоце Делчев се играеше твърд футбол. „Пирин“ приключи с толерантността!“

Това заяви председателят на УС на неврокопчани Иван Близнаков след пировата победа на неговия тим над ОФК Елин Пелин с 3:1

„Скъпо платихме за тези спечелени три точки срещу един случайно попаднал в групата отбор, според мен, който трябваше да отнесем поне със 7-8 гола.

Иван Близнаков

Но това нямаше как да се случи, защото главният съдия Красимир Атанасов явно не става да ръководи срещи от трета лига на българското първенство. Той гледаше и немееше пред бабаита Деян Костадинов, който си правеше, каквото поиска, без да бъде санкциониран. Той успя да изкара от игра преждевременно още в 20-та минута Десислав Токов, оказа се с „успешно“ счупен крак. Не прости на Стефан Терзиев, който също в момента обикаля по лекарските кабинет. И накрая, посегна и на Иван Танчев, който бе сред „щастливците“, които най-много опитаха от гладиаторските влизания на Деян Костадинов. И всичко тога главният арбитър Красимир Атанасов не забеляза, който сигурно за „безупречното” си съдийство ще получи висока оценка, и ще продължи да тормози и други отбори за в бъдеще като нашия. Щом така минават нещата за този, не мога да кажа футболист, тогава защо и за нашите играчи да не важи правилото за него?

Искам дебело да подчертая, че ако досега играехме техничен и феърплей футбол, за в бъдеще няма да бъде така. Във всеки един мач губим по 2-3 футболисти с тежки травми. Ще върнем спомените от годините, когато в Гоце Делчев се играеше твърд футбол. Край на нашата толерантност! Надяваме се грубата игра на този Деян Костадинов, да намери отражение в протокола на длъжностните лица, и този бабаит да си получи заслуженото”, каза Близнаков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене