Ъндърграунд: За изключителната наглост на един хотелиер… Поклонници на Библията и Корана, четете!

Пиша. А не ми се пише по тази тема. Не ми се пише заради Вас, тези, които наивно вярвате в неща, от които сами не разбирате, не ми се пише заради Вас, православни християни, които се кръстите като улави на големи празници, а търчите да пълните джобовете на ходжи и баячки, щото искате някой да ви гарантира сигурността… А понятието сигурност не съществува в природата. Толкова сте наивни и прости вие, дето сега ме псувате и наричате „жълт рекетьор“, че ви взеха за мезе и най-простия хотелиер в Долно Дряново реши да прави пари от Вашата наивност. Миналата седмица един закъсал за клиенти хотелиер реши заедно със своите платени журналисти да си измисли нов лековит камък, този път в близост до хотела му, на местността „Прав камен“ в близост до Долно Дряново, че и баба Кадифе си е наел… Пусна се в публичното пространство информация за местността „Мушилката“, през която, като минеш, всичко лошо се изтрива, Господ забравя за греховете ти, а ракът отминава като временно неразположение на организма… За статия и текст копи-пейст съм слушал, но за камък копи-пейст, признавам, сега чух за първи път… Видя се, че народната истерия за светилището в Крибул – Скрибина, донесе доста облаги за местните и превърна селото в туристическа дестинация, и хайде – един привидно прост хотелиер реши да развърже кесията и да направи същото с „Прав камен“ в Долно Дряново. Проста, проста, проста работа, та немай къде… Хайде, докато при Скрибина има остиря и данни от древните траки, че е място, което лекува, днес хотелиерът и двама простафели журналисти са се взели да пасат народа по най-евтиния начин. Мушилки, камъни и лековити дърва… това е от вас, наивни и зависими скрити хипохондрици, които сте здрави като камък, но искате да си гарантирате вечен живот и бабите ви внушават, че ще го получите срещу 20 лева.
Е, НЯМА ДА СТАНЕ.
Аз съм вярващ и ще ви кажа – никой досега не се е родил и да е бил по-силен от Господ. „Защото ще се появят лъжехристи и лъжепророци и ще покажат големи личби и чудеса, за да прелъстят, ако е възможно, и избраните” (Мат. 24:7-14, 21-24). В книга Второзаконие на Стария Завет четем: „не бива да се намира у тебе (такъв), който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник, омайник, ни който извиква духове, ни вълшебник, нито който пита мъртви; защото, всеки, който върши това, е гнусен пред Господа, и тъкмо поради тия гнусотии Господ, Бог твой, ги изгонва отпреде ти.» (Второзак. 18:12).
Е, това е, скрити хипохондрици – и в Корана пише същото: Преди Мухаммед с.а.с. да е бил изпратен като пророк гадателите се сдобивали с информация чрез сатаните, които крадели информация от небето. След идването на Мухаммед с.а.с. сатаните вече нямат възможност да получават такава информация, ето защо те започнали да получават информацията си чрез джиновете. Когато свеждат тази информация на невежите, гадателите изцяло им объркват мисленето и представите и се представят като ближни раби на Аллах (уели) и по този начин ги карат да им повярват. Невежите от своя страна приемат и потвърждават информация от тях, която е вредна както за живота им, така и за религията им. В деня, когато Аллах ще ги събере всички заедно, ще рече: “О, джинове, заблудихте много от хората.” И ближните им сред хората ще рекат: “Господи, едни от други се ползвахме и достигнахме срока, който си ни насрочил.” Той ще рече: “Огънят е вашето обиталище, там ще пребивавате вечно, освен ако Аллах пожелае друго.” Твоят Господ е премъдър, всезнаещ. (Анам, 6: 128)
Боли, нали! Нито вие, нито бабите, нито хотелиерът, който иска с вярата и надеждата на хората да изкарва пари, ще се спасите. Духайте супата, грешници! Вие се представихте зле, поругавайки своя Бог и вярвайки на врачките и баячките… на него ще се молите, щом не ви оправи куршумът. А на хотелиера ще кажа само – Господ гледа и ще види. Мен ще накаже за греховете, но теб ще изпържи, щото се гавриш с него…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене