Легендата на ЦСКА Георги Димитров-Джеки по повод обидите срещу Димитър Бербатов: Малоумници раздават присъди

Легендата на ЦСКА Георги Димитров – Джеки коментира казуса, който възникна около името на друг бивш футболист на “армейците” – Димитър Бербатов. В деня в който се появи неофициалната информация, че бившият голмайстор на английската Висша лига може да подпише краткосрочен договор с „Берое“, от фенфракцията “Сектор Г” излязоха с декларация, която излиза от рамките на добрия тон срещу Бербатов. За Джеки това е неприемливо и призова феновете да си гледат работата.

“Бербатов още не е подписал договор с никой отбор в България, за да го обсъждаме. Той е много голям и може да си избира къде да играе. Не разбирам критиките към него. Повечето от тези фенове са никои, защото не разбират от играта, но пък пишат декларации. Те дори са поставени лица, на които им казват какво да правят.

Бил съм 10 години капитан на ЦСКА. Не може да ми определят и мен какъв съм, що съм или да ми дават съвети какво да правя. Какво е това сърца “червени”, зелени или кръстове някакви? Мнения дават разни комплексари, които не са оставили нищо зад гърба си. Всички уж сме равнопоставени, но не сме равноотговорни. Да не би да се завръща комунизмът? Той си е намерил добра почва в Норвегия.

Димитър Бербатов, Валери Божинов и Ивелин Попов са големи футболисти и трябва да им се радваме, а не да ги осмиваме. Затова не приемам анонимните декларации, които целят да омаскарят някого. Не може няколко малоумника за раздават присъди”, казва Джеки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене