Гоцеделчевецът Васил Панайотов сигурен, че неговият „Левски“ ще елиминира „Сутиеска“ без проблеми

Васил Панайотов се завърна на „Герена“ със свободен трансфер в средата на миналия месец и с изявите си за Левски доказа, заслужава мястото си в тима

„Доволен съм от представянето си. Мисля, че като за първи официален мач всички се справихме добре. Надявам се да сме зарадвали феновете с тази победа.

В състава има много нови момчета и естествено е трудно след само две седмици подготовка заедно да бъдем на топ ниво. С всеки изминал ден тренировки се сработваме по-добре и мисля, че сме на прав път.

Аз се чувствам добре, физически нямам никакви проблеми. Нямам нужда и от някаква по-специална адаптация, тъй като познавам обстановката в „Левски“ и съм наясно с изискванията. Хубавото е, че около мен има добри футболисти, с които е лесно да се играе. Ще се постарая да продължа да показвам добри игри, за да помагам на отбора да върви нагоре“, допълни полузащитникът.

„Взехме аванс, което беше важно. Радващо е, че всички момчета са здрави и смятам, че в следващите дни ще се подготвим отлично за реванша. Ние сме „Левски“, нормално е да сме фаворити срещу черногорците и не мисля, че ще имаме особени проблеми да ги елиминираме.

Видя се, че сме по-класният отбор. Още повече, че в първия мач те играха по-защитно, а сега очаквам да се поотворят, което да ни даде още пространства. Естествено щеше да бъде по-добре, ако не бяхме допуснали този гол в края, но пък от друга страна това ще ни държи нащрек във втория мач“, завърши Васил Панайотов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене