Ексклузивно! Звезда от „MasterChef“ нажежи страстите в Сандански, показа секси фигура по холивудски (горещи снимки)

19-годишната Ася Дюлева, която бе най-младият хоби готвач в трети сезон на „Master Chef“, прекара няколко безгрижни дни в Сандански в компанията на приятелка.

Хубавицата избра страхотен начин да избяга от летните горещини и се отдаде на заслужен релакс по холивудски.

Състезателката в „Мастър шеф” разхлаждаше секси стройната си фигура във инфинити басейна на хотел „Медите”, без да парадира с добитата наскоро слава, това видя struma.bg.

Въпреки опитите да остане незабелязана с променената си визия студентката по бизнес икономика с всяко потапяне във водата успяваше да нагорещи страстите, а този, който все още не я бе забелязал, веднага вперваше поглед в нея. На моменти красивата й фигура се сливаше с хоризонта като на типична морска нимфа.

Фактът, че Ася избра летния отдих да прекара с приятелка, засили слуховете, че бившата гимнастичка е прекратила дългогодишната си връзка с футболната звезда на „Локомотив” /София/ Иван Ценов.

Двете момичета пристигаха сутрин рано, за да се любуват на водния разкош. В пика на горещините се уединяваха в ресторанта, където избираха леко лятно меню, а след това водеха оживени разговори на мокрия бар на басейна.

Преди да изчакат залез слънце, младите момичета се качваха в полото на Ася и отпрашваха в неизвестна посока. И така до следващия ден…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене