Ексклузивно в toppresa.com! СНИМКА на десетокласника, обесил се снощи в с. Плетена (ОЩЕ ШОКИРАЩИ ПОДРОБНОСТИ)

19-годишен младеж от сатовчанското село Плетена, по неизвестни за никого причини, сложи край на живота си. Трагедията е станала вчера.

Явор Юзекчиев е десетокласник в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Сатовча. Вчера след обяд негов приятел го намерил да виси на саморъчно направена примка в двора на къщата им в Плетена.

До обяд с приятели празнували Рамазан Байрам. Явор поздравявал за празника поред всеки, когото срещал по селото, и бил в отлично настроение.

По-късно обаче, когато негов приятел отишъл да го търси в дома му, го открил да виси безжизнен на примка, разказват потресените от нелепата смърт на младия и още не вкусил от хубавото на живота Явор Юзекчиев.

„Той беше един от най-добрите и безпроблемни ученици в нашето училище. Скромно, възпитано и ученолюбиво момче, спортна натура, участваше във всички спортни състезания в училище. Просто невероятно дете“, коментираха през сълзи неговите учители, които още вчера, след като чули ужасната новина, посетили дома му в Плетена.

Никой от учителите не е чувал за евентуално съществуващи проблеми в душата на обесилия се младеж. Не е споделял и пред приятели, че нещо го мъчи.

Хората от селото определят като нормално семейството на Явор въпреки втория брак на баща му. Скоро бащата на Явор заминал за Испания, а родната му майка след раздялата живеела в Елин Пелин.

В къщата им в Плетена момчето живеело с втората съпруга на баща си, която се грижела добре както за него, така и за другото им дете от втория брак.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене