Таблоидно: Ники Бохемата от Огняново обявен за моден престъпник!

Ротарианската 2016 – 2017-та бе богата и ползотворна – отчетоха членовете на Ротари клуба в Гоце Делчев при ежегодната ротация на бордовете на клуба при което бе даден и старт на новата 2017 – 2018 ротарианска година. Досегашният председател на неврокопските ротарианци, Стоян Стругов, предаде символите на председателството на Денис Шенгов, който пое председателската отговорност.

Топ Преса беше единствената медия, която беше на място и отрази подобаващо събитието. Видеото и подробен репортаж можете да видите ТУК. Това което не можахме да подминем, особено нашите светски репортери че освен добрата организация, бляскавата церемония, имаше и членове на ротари, които се отличиха „бляскаво“ но в лоша светлина. Собственикът на хотел „Бохема“ в село Огняново, Ники Бохемата може определено да бъде подведен под отговорност за извършване на модно престъпление.

Вместо да се облече като хората, както ситуацията изисква – така както бяха облечени неговите „братя“ от клуба. Ники Бохемата взел видимо решение да показва мъжкото си окосмение по краката идвайки на бала по къси гащи и риза тип – Синьо Лято на Китен. Вместо член на Ротари, така облачен собственикът на хотел „Бохема“ изглеждаше като случайно преминаващ през „Барото“ рибар пометен от тълпата и влязъл насила. Няма как да не отчетем този грозен факт, за назидание към лошия вкус и да поощрение следващият път да внимава как се облича на такива мероприятия. Облеклото все пак показва и уважението му към човекът или организацията, която го е приютила на този прием…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене