Бивш футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) подписа с Монтана

Това е Свилен Щерев, който парафира с изпадналия от Първа лига тим заедно с още петима нови футболисти за новия сезон

Заедно с него в клуба от Североазпадна България идват от „Оборище“(Панагюрище) още двама защитникът Николай Парнаров и полузащитникът Владимир Айтов. Тримата подписаха договор за две години. За толкова се обвърза със северозападния клуб и централен защитник на „Локомотив“ (Горна Оряховица) Стефан Цонков.

За срок от една година с монтанци парафира и привлеченият от столичния „Локомотив“ полузащитник Александър Манолов. За същия период от време договора си с клуба подновиха Иван Михов, Юлиян Чапаев и Атанас Илиев. За дошлия на проби от третодивизионния „Кариана“(Ерден) защитник Николай Дичев треньорът на Монтана Явор Вълчинов ще преценява на лагера в Банско, на който отборът заминава в неделя на обяд. След последната тренировка днес футболистите получиха един ден почивка.

Иначе Свилен Щерев игра в „Пирин“(Гоце Делчев) година и половина като направи дебюта си в мъжкия футбол именно с екипа на неврокопчани. Това направи през 2012 г. в „А“ група. Впоследствие той обаче напусна изненадващо заедно с Илиян марчев, след като се сбиха по време на тренировка с Борислав Хазуров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене