Майката на Отвертката избухна в съда!

Заради ангажираност на двама от адвокатите на подсъдимите отложиха заседанието по делото за убийството на дупничанина Николай Радев – Отвертката. Баща и син Марковски не се явиха в съда и това накара майката на убития Гълъбина Радева да избухне.

„Не им вярвам, въобще не им вярвам. Не може всеки път ту единия, ту другия да е болен или зает. Настоявам съдът да назначи служебни защитници на подсъдимите  и делото да продължи нормално. Аз работа в чужбина, за всяко заседание пътувам, а заради адвокатите вече три години имам чувството, че се въртим в омагьосан кръг”, каза майката на Николай Радев – Отвертката.

Делото в окръжен съд – Кюстендил се води срещу известният дупнишки стоматолог Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван Карастоянови. Тримата са обвинени в убийството на починалият от кръвозагуба 27 годишен бивш гард на Братя Галеви Николай Радев – Отвертката. По време на съдебните заседания до сега стана ясно, че Отвертката е имал връзка с дъщерята на Николай Карастоянов – лекар в общинската болница в Дупница, след скъсването момичето не е отговаряло на желанията му, а той я тормозел.

Жана Христова/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене