Скандал! Бивш директор на училище в Дъбница преби невръстно дете!

Майката на детето пропищя: Никола Малаков унижи мен и детето ми!

В редакцията на Топ Преса пристигна сигнал от с. Дъбница. С нас се свърза Енчо Малаков, който открито обвини Никола Малаков, бивш директор на училище и на регионалната дирекция за социално подпомагане, за побой над 10-г. му син.

Предоставяме ви без редакторска намеса написаната жалба от жената на Енчо Малаков и майка на пострадалото дете:

Майка съм на две деца, едното е момче на 11г., другото е момиченце на 1 г. В настоящия момент ползвам отпуск по майчинство и се грижа с голямо удоволствие за двете си деца. Всеки ден, при хубаво време аз и децата ми, както и много други майки от селото излизаме на разходка и на игри в парка на с. Дъбница.

На 20.06.2017г. между 18.30ч. – 19.00ч. в парка на с. Дъбница отново бях излязла с децата си на разходка в парка. Бях седнала с малката на една пейка, а на отсрещната пейка седеше г-н Никола Василев Малаков, който наблюдаваше децата. Синът ми Тодор Енчев Малаков си играеше около мен с една топка. Без да причинява на когото и да било някакво неудобство с играта си на топка, изведнъж г-н Никола Малаков стана от пейката, приближи бързо до детето ми и му удари шамар по вратлето и му изви ухото. Детето се разпищя, след него и малката ми дъщеричка, а и всички деца, които играеха наоколо. Скочих да защитя детето си. Попитах господина как може да си позволява да причинява болка на детето ми, без никаква причина за това. Той ми отговори нагло „Ти си вчерашна дрисла и пикла и не си си възпитала детето. Като не можеш ти да го възпитаваш, аз ще го възпитам!”. Децата ми плачеха, аз бях втрещена от действията и думите на г-н Никола Малаков.

Детето ми – Тодор Енчев Малаков завърши четвърти клас с отличен успех и три грамоти за отлични знания в Първо основно училище в гр. Гоце Делчев. Не зная какви са аргументите на Никола Малаков да прецени, че синът ми е невъзпитан, още повече, че детето нямаше никакъв контакт с него. То просто си играеше с топката и останалите деца в парка.

Считам, че със своите действия г-н Никола Василев Малаков нанесе болки и страдания на синът ми, унижи мен и детето пред другите хора в парка и със сигурност даде убедителен пример как не трябва да се държи един възрастен човек в обществото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене