ЕКСКЛУЗИВНО! Бербо подсилва роден гранд!? Пред екстаз е публиката на…

Това, което се очакваше миналия сезон, сега е на път да стане факт. Берое ще върне Димитър Бербатов във футбола, твърди „Меридиан Мач“. Както е известно, Митко тренира със заралии в Банско. Треньор на Берое е добрият му приятел Александър Томаш, в чийто щаб са и другите авери на Бербо – Тодор Кючуков и Косьо Мирчев.

7-кратният Футболист №1 на България не за първи път разцъква на тренировка с отбор, воден от търновеца. Това той правеше и докато Томаш беше начело и на Банско, и на Верея. Именно за последния тим, който игра епичен бараж с Левски за Лига Европа на „Герена“, се спрягаше 36-годишният топ нападател.

Сега обаче Митко, който от година не е играл организирано (откакто напусна ПАОК) вече бил склонен да носи беройския екип не само на тренировка, но и в официален мач. Той може и да се пусне в петъчната контрола на „зелените“ в полите на Пирин с тима на Черно море, воден от стария му опонент във Вечното дерби – Георги Иванов-Гонзо. „Направо да го картотекират за първенството и стадионът ще е пълен“, призоваха пък фенове на Берое.

Междувременно Томаш очаква бразилец на лагера в Банско. Той също като Бербатов е централен нападател, южноамериканецът е на 23 г., но името му не се разкрива. В събота пък трябва да се прибере у нас японецът Кохей Като./struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене