Димитър Бербатов отново в Банско

Бившият национал дойде отново в зимния ни курорт, където започна да прави лятната си подготовка

Ветеранът, който само преди няколко дни направи невероятно шоу заедно с куп звезди на ст. „Васил Левски“ се включи в следобедната тренировка на „Берое“ на терените на „Евима футбол“ в Банско.

Това се случи по време на първия ден от лагера на старозагорския тим в Банско. Отборът имаше тактическо занимание и двустранна игра, като именно в нея се включи и Бербо.

Тренировките на заралии продължават и утре с едно занимание – преди обяд. Първата проверка в Банско е в петък 23 юни от 18.00 часа. срещу „Черно море“. За бившия играч на „Манчестър юнайтед“ наличието му в ски курорта заедно със заралии едва ли е изненада, след като треньори на тима са изключителните му приятели Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков. Така подобна чест имаха футболистите на ФК Банско и на „Верея“(Стара Загора), където работеха преди това тримата му авери.

Димитър Бербатов пък се готви самостоятелно, за да поддържа физическата си форма, докато се надява на последния трансфер в кариерата си. Той вече обяви, че ако това лято не си намери нов клуб, ще спре с футбола.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене