Днес Мая Нешкова представя новия си албум „Само с любов“

Тя ще изпълни всичките си 12 нови песни на специален концерт-промоция, за който не се продават билети, а са поканени само най-верните й фенове, колеги от музикалната гилдия и журналисти от водещите медии. Разбера се това включва и медийна империя Топ Преса.

Мая Нешкова и Кирил Икономов с Топ Преса

 Албумът е наречен „Само с любов“ по част от припева на най-новата й песен „Цигуларят“ по стихове на Явор Кирин.

Тя и „Нашият танц“ са двете композиции, които все още не са виждали бял свят и звездата пази за промоцията си. Останалите нови песни вече са представяни в официалния й канал в You Tube и фейсбук страницата й Maya Neshkova Official.

От септември 2016 г. на всяко първо число тя радваше почитателите си с по едно ново заглавие в репертоара си. „Любовта не е игра“ беше първото от поредицата нови хитове. Последва „Простете ни, дечица“, посветена на близначките им Весела и Йоана Икономови, които също ще участват в концерта като вокална група на майка си. „Душо моя“, „Санта Мария“ (по стихове Иван „Агент“ Тенев) и „Целувката“ бяха следващите нови песни, които привлякоха вниманието на меломаните.

Като най-голям хит до момента се очерта баладата „Има ли виновни в любовта“, който събра най-много прослушвания в месеца на пускането си. „Добър вечер, приятели“ Мая Нешкова подари в навечерието на абитуриентските балове, а „Мой роден край“ пусна навръх 24 май. Колекцията допълват още две патриотични песни – „България“ по стихове на Цветан Начев и „Клетва“ по текст на Чавдар Тепешанов и Тодор Ников.

Всички те са по музика и аранжимент на Кирил Икономов – той е автор и на част от текстовете, които основно са написани от самата певица. Записите са осъществени в тяхното студио под тонрежисурата на Кирил Гунчев.

Шлагерите ще бъдат изпълнени на живо на 20 юни в „Рейнбоу плаза“, а веднага след промоцията изпълнителката на евъргрийна „Честит рожден ден“ започва мащабно турне из цялата страна. Мая Нешкова обяви, че ще обиколи всички градове, в които някога е изнасяла рецитали, а няма да пее само в няколкото големи града, в които всички изнасят концерти.

Мая Нешкова,  Методи Байрактарски, зам.председател на редакционния съвет на вестник Топ Преса и Кирил Икономов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене