Организират протест в подкрепа на преподавателката, която бе разобличена от неврокопчанина Кезим Медев

Организира се протест в подкрепа на проф. Соня Докова, която бе изхвърлена от УНСС миналата седмица. Името и нашумя, след като неврокопчанинът Кезим Медев е направи на пух и прах.

Предоставяме Ви текст от лозунга на протеста, без редакторска намеса:

Проф. СОНЯ ПЕТРОВА ДОКОВА е преподавател с 40-годишен стаж. Горд ръководител на катедра „Регионално развитие“. Избрана за член на Съвета по регионална политика към МРРБ. Признавам Соня Докова за един от най-начетените преподаватели в УНСС. Написала не един учебник, прочела не една книга, научила не една световна публикация.

И мили колеги, както ние сме погнусени от това нещо, от този вид известност на Кезим Медев, така ние да бъдем единни и да кажем „ДА“ на връщането на проф. Соня Докова!

И да попитаме пред Университета за Национално и световно стопанство „ЗАЩО“ Кезим Медев е все още член на съвета в УНСС при оронване престижа на университета!

БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ, ДАНО СТЕ СЕ СЪБУДИЛИ!

Коментар на Топ Преса: Системата ни е опорочена. Това, че по този начин преминава изпит е недопустимо. А сме сигурни, че не е само при нея. Разбира се, че подкрепяме напълно нашият съгражданин Кезим Медев и отново искаме да му благодарим за смелостта, която има. Но сме сигурни, че този професор ще бъде върнат на работа и отново ще се докаже, че в тази държава всичко е долно, тъпо, просто и… нещастно!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене