„Марек“ започва подготовка на 3. юли! Ясни са треньорите в различните възрастови групи

От ръководството на ФК Марек 1915 обявиха имената на треньорите, които ще водят различните възрастови групи през следващия сезон 2017/2018 година

На среща на УС на клуба, на която е присъствал и президента Борис Паризов е дадена отлична оценка за спортно-техническата работа в клуба за изминалата състезателна година. Цветан Видински и Светльо Георгиев остават начело на мъжкия им. Основният приоритет пред тях ще бъде продължаване на налагането в първия отбор на момчета от школата. На този етап се водят разговори за привличане на двама футболисти от други отбори. Видински ще бъде начело и на юношите, които под негово ръководство си спечелиха промоция за елитната U-19. Там негов помощник ще бъде Асен Нешев, като Нешев ще води и децата родени 2004 година. Основната цел пред този тим е запазване място в елита. Юношите младша възраст ще останат под ръководството на Анжело Кючуков. С по-малките ще продължат да се занимават Янек Кючуков, Борис Кръстев, Слави Станчев.

Новият сезон на Югозападната трета лига ще започне на 12-ти август(събота). Това съобщиха от ЗС на БФС. Жребий за програмата ще бъде изтеглен на 31-ви юли, а срока за подаване на заявки за участие е 10-ти юли. Припомняме, че от групата изпаднаха „Чепинец“ и „Велбъжд“, а след баражи бяха определени и новите членове ФК Кюстендил и ЦСКА 1948. „Струмска слава“ влезе в професионалния футбол, а от Втора лига изпадна Банско.

От следващата седмица от ФК „Марек 1915“ ще пуснат в продажба и новата членска –бонус карта.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене