На площад Гоце Делчев! Пред паметника на героя! Събота на протест! Не на картела !!!

Гоце Делчев въстава срещу високите цени на горивата

 

 

Изумително е как точно в нашия град цената на горивото е едно от най – скъпите в страната, а може би и най – скъпото. Освен това, на доста места се говори и че горивото, с което „храним“ колите си в града е некачествено. Но ето, за малко пак да се отклоним от темата…

Към този момент тя е една – високата цена. Защо е тази темата. Защото в гр. Гоце Делчев ще се състои нещо, което не се е състояло досега. Нещо, което трябва да покаже на господата контролиращи цените на горивата, че нещо тук не е наред. А именно – протест. Протест, на който ще се изсипе целият град. Но има ли смисъл. Не е ли малко късно!?

Преди време писахме за картела на горивата в гр. Гоце Делчев като тогава призовахме не да мълчим, а да говорим и излезем, защото още тогава ни превърнаха в най – големите будали. И продължават да го правят.

Наше гражданско право е да излезем и да протестираме, но истината е, че това не е и няма да бъде гаранция, че тук, в нашият мил град, цените на горивата ще паднат. Даваме ви няколко примера (със снимки и думи), с които да видите разликите между Гоце Делчев – Благоевград и Гоце Делчев – Сандански.

БЕНЗИНОСТАНЦИЯ ЕКО – БЛАГОЕВГРАД

Цените на газта в Гоце Делчев са с 12 стотинки повече от тези в Блгогевград.

Цената на дизел и бензин варира между 4 и 6 стотинки повече на литър.

Това нормално ли е? Не, разбира се. Но като е тръгнало нека да го направим така, че да ни чуят глухите и да ни видят слепите. Убедени сме в едно – пет, шест човека в града не могат да бъдат по – силни от хиляди. Под пет, шест човека  имаме в предвид търговците на горива, които тайно се събират извън града и решават всяка седмица с по колко да ни „клатят“. Тези хора трябва да разберат, че така не става, че е време за промяна на статуквото и разбиване на картела. Ние заставаме зад протестиращите, зад гражданите. Това е нашата кауза. Вие ще ни подкрепите ли?

БЕЗНИНОСТАНЦИЯ ЕКО – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ПРОТЕСТ ЗА ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА В ГР. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

17 юни, 2017г., 12:00ч. – 13:00ч.

Място: Площад Гоце Делчев

 

КАСОВА БЕЛЕЖКА ОТ БЕНЗИНОСТАНЦИЯ В САНДАНСКИ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене