Kрах! Съдружник в мощната „Буллес Строй“ ООД губи над 15 000 декара земи в разложкото село Годлево, заложени в годините на бизнесразцвета им

Земеделски земи в село Годлево, Разлог, собственост на съдружника в мощната фирма „Буллес Строй“ ООД, бизнесменът Антон Гешев, са обявени на търг от частен съдебен изпълнител.

Причината за публичната продан, са дългове, които известния в близкото минало мощен бизнесмен, не може да си върне и сега земите му се разпродават на търг. Общо 15 136 декара „лежат“ на тезгяха на частния съдебен изпълнител Александър Цанковски. Земите, които се разпродават, са обявени с различни цени, от които да тръгне наддаването, общата сума, за която се предлагат на търга е 7 319лв.

Земеделските земи се намират на различни места в разложкото село Годлево и са ипотекирани от банкова институция.

Припомняме, че Буллес строй“ ООД е една от мощните строителни фирми, която на времето имаше многобройни клиенти и се изпълняваше различни строителни обекти в гр. Разлог. Тя имаше и дървопреработвателни цехове на територията на града.

Бизнесменът Антон Гешев преди време се присъедини към нея, като съдружник.

Въпреки добрия старт в последствие имаше слухове за недовършени и запорирани проекти на фирмата. Дори се носеше мълва, че зад „строителите“ стои свързаният с ВИС Николай Цветин, но това така и не можа да се потвърди.

Явно проблемите около бизнеса на Гешев, са оказали своето влияние и сега земите му ще бъдат продадени, заради непогасени задължения.

Вени Андонова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене