Сандански става център на българската музика днес и утре

Сандански се превръща в център на българската музика днес и утре. В курортния град започва първия български фестивал за нова модерна авторска БГ музика – BG Music Festival. 21 песни ще участват в надпреварата. Артистите ще представят своите композиции тази вечер – 9 юни, на сцената на Летния театър в Сандански. Победителят в гласуването на телевизионните зрители ще бъде обявен на 10 юни, когато е Галавечерта.

Водещи на фестивалa ще бъдат IVY и NEGY. Един от най-обичаните и уважавани български певци на всички времена – Орлин Горанов, пък ще бъде председател на 7-членното жури, което ще присъди наградите на най-дорбите.

Изненадите за любителите на българската музика ще са много.

Специален гост тази вечер на фестивала ще бъде хитмейкърът Криско, който ще представи специална програма с най-големите си хитове.

В Галавечерта на 10 юни на сцената на Летния театър в град Сандански ще пеят Гери-Никол, която ще представи на сцената най-новия си хит “One of a Kind”, дует Авеню и Кристо. Една от най-харесваните поп изпълнителки – Теди Кацарова, също ще се включи в програмата на BG Music Festival.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене