ХОРОСКОП ЗА 3 ЮНИ

ОВЕН

Днес Ов­ни­те няма да бъ­дат об­вин­ява­ни в как­во­то и да е от ни­ко­го, да­же и дей­стви­тел­но да бъ­дат ви­нов­ни. Въз­пол­звай­те се от си­туа­ция­та и се опи­тай­те да за­вър­ши­те за­поч­на­та­та ра­бо­та или да спа­зите обе­ща­ние­то си, кое­то сте да­ли. Не пов­таряй­те греш­ка­та да раз­чи­та­те на бла­гос­клон­ност в бъ­де­ще от хо­ра­та, с кои­то сте в близ­ки кон­так­ти.

ТЕЛЕЦ

Лич­ни­те ви проб­ле­ми ще от­стъпят на за­ден план, а то­ва ще за­рад­ва хо­ра­та, кои­то са би­ли обез­по­кое­ни за вас. Дай­те им въз­мож­ност да знаят как стоят не­ща­та при вас. Се­га е мно­го важ­но да под­дър­жа­те връз­ка със се­мей­ство­то и за­то­ва се ста­рай­те да об­щу­ва­те кол­ко­то се мо­же по­ве­че с не­го.

БЛИЗНАЦИ

Бла­го­да­ре­ние на при­род­на­та ви дар­ба за от­лич­на ко­му­ни­ка­тив­ност, всич­ки вра­ти пред вас ще бъ­дат от­во­ре­ни. През то­ва вре­ме вие ще се от­ли­ча­ва­те със съоб­ра­зи­тел­ност, опе­ра­тив­нос­т и мо­бил­ност, въз­прием­чи­ви към най-раз­лич­на ин­фор­ма­ция, вклю­чи­тел­но и на но­ва­та и нео­би­чай­на. Фи­зи­чес­ки и пси­хи­чес­ки с­те ус­той­чи­ви и без проб­ле­ми ще вър­ши­те ра­бо­та­та си.

РАК

Под­ходящ ден за крат­ки пъ­ту­ва­ния, ще мо­же­те сво­бод­но да кон­так­ту­ва­те с хо­ра­та, кои­то са око­ло вас, и то на раз­лич­ни те­ми. Пос­та­рай­те се да не из­ли­за­те от де­ло­вия тон и вни­ма­тел­но ар­гу­мен­ти­рай­те по­зи­ции­те си. Ще е по­лез­но да об­съ­ди­те в де­тай­ли ра­бо­та­та си. Ус­пеш­на ще е про­вер­ка­та на ва­ши­те до­ку­мен­ти.

ЛЪВ

Кол­ко­то и да са ин­те­рес­ни съ­би­тия­та, кои­то ста­ват в лич­ния ви жи­вот, в ни­ка­къв слу­чай не трябва да из­пус­ка­те от пог­лед сфе­ра­та на про­фе­сио­нал­на­та дей­ност. Кон­ку­рен­ти­те и не­доб­ро­же­ла­те­ли­те дей­стват мно­го ак­тив­но и ще трябва да по­ло­жи­те дос­та уси­лия, за да им да­де­те на­деж­ден от­пор, ка­то раз­чи­та­те на съ­миш­ле­ни­ци и про­ве­ре­ни де­ло­ви парт­ньо­ри.

ДЕВА

Доб­ра­та но­ви­на за Де­ви­те е за един спо­коен и прия­тен ден, но то­ва няма да про­дъл­жи веч­но. Ще мо­же­те да се из­ба­ви­те от всяко бре­ме, кое­то би мог­ло да ви се сто­ва­ри. Дай­те си смет­ка, че днес не би мог­ло да раз­чи­та­те на ка­къв­то и да би­ло ус­пех, ако не по­ло­жи­те уси­лие. За някои денят ще е мал­ка по­чив­ка от на­то­ва­ре­ния гра­фик в ра­бо­та­та, из­пол­звай­те я.

ВЕЗНИ

Де­ло­ва­та ви ак­тив­ност е по­ни­же­на, но то­ва няма да пов­ле­че след се­бе си про­фе­сио­нал­ни за­гу­би. До­ри и ни­що да не пра­ви­те, не­ща­та ще се под­редят по въз­мож­но най-доб­рия на­чин за вас. Въз­мо­жен е прия­тен сюр­приз или нео­чак­ва­но вни­ма­ние от лю­бим чо­век. Ще по­лу­чи­те по­ка­на за сре­ща от парт­ньо­ри за из­яснява­не на об­щи­те ви де­ла.

СКОРПИОН

Ваш прия­тел днес ще се нуж­дае от по­мощ, про­тег­не­те ръ­ка и му я дай­те без­ко­рис­тно. Бла­го­родс­тво­то ви ще се оце­ни сток­рат­но, а и ще се по­чувс­тва­те мно­го ва­жен и ну­жен чо­век. Ще има­те по­вод за гор­дост и по по­вод слу­жеб­ни ан­га­жи­мен­ти, с кои­то ще се спра­ви­те пер­фек­тно. То­ва ви усъ­рдие ще бъ­де оце­не­но и сти­му­ли­ра­но фи­нан­со­во.

СТРЕЛЕЦ

Днес, Стрел­ци,  ще ус­пее­те да се спра­ви­те със слож­на и важ­на ра­бо­та, но мал­ки­те за­да­чи ще се ре­ша­ват по-труд­но от оби­кно­ве­но и ще изи­скват по­ве­че усъ­рдие. Ще раз­ва­ли­те от­но­ше­ния­та със съюз­ни­ци­те и с хо­ра­та, кои­то по-ра­но са ви ока­зва­ли по­мощ, но има­те шанс да се сдоб­ри­те с те­зи, кои­то сте смята­ли за кон­ку­рен­ти и вра­го­ве. Не бъдете мнителни към ваши колеги.

КОЗИРОГ

Ако днес се ока­же­те в неп­рия­тна си­туа­ция, без осо­бе­ни уси­лия ще из­ле­зе­те от зат­руд­не­ние. От­сявай­те всич­ки „за“ и „про­тив“ и то­га­ва взе­ме­те око­нча­тел­но ре­ше­ние. Въз­мож­но е да се на­ло­жи да пред­прие­ме­те някол­ко опи­та, пре­ди да ус­пее­те. Дру­ги от Ко­зи­рог ще се нас­ладят на прия­тен и от­пус­кащ ден, бла­гоп­рия­тен за про­ме­ни. Приемете подадената ръка за помощ.

ВОДОЛЕЙ

Нуж­на е мно­го сме­лост, за да се срещ­не­те ли­це в ли­це с не­ща, кои­то Ви при­тесн­яват или пла­шат, а точ­но то­ва ще се на­ло­жи да нап­ра­ви­те днес. По­мис­ле­те си как­ви си­туа­ции оби­кно­ве­но из­бягва­те и се опи­тай­те да се по­чувс­тва­те уве­ре­ни, че ще ус­пее­те да се спра­ви­те с тях. Вслу­шай­те се в то­ва, кое­то каз­ват дру­ги­те. Бъ­де­те уч­ти­ви, но не от­стъп­вай­те от по­зи­ции­те си.

РИБИ

Да про­ме­ни­те ми­на­ло­то е не­въз­мож­но, за­то­ва трябва да го прие­ме­те и да се учи­те от греш­ки­те си. Вре­ме е да гле­да­те нап­ред и да ос­та­ви­те всич­ки ло­ши спо­ме­ни зад гър­ба си. Всич­ки от­ри­ца­тел­ни емо­ции ще ути­хнат и с тър­пе­ние ще прео­до­лее­те труд­нос­ти­те. Денят предразполага към повече лежерност. Ще по­лу­чи­те под­кре­па и от хо­ра­та, кои­то ви оби­чат и ценят.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене