Луната ни намига!

Звездното влияние днес благоприятства отношенията между партньорите. Луната сключва все хубави аспекти с другите планети. Възползвайте се от благоприятните обстоятелства, съветва астрологът Ивелина Пенчева, цитирана от пик. Уредете си срещи, насладете се взаимно на компанията си, пише тя в хороскопа си. Тригонът на Луната със Сатурн носи стабилност в отношенията, добавя астрологът.

„Любовта един към друг е сериозна и трезва, чувствата устойчиви. Ако в този период възникне приятелство или нова връзка, то те ще бъдат дълготрайни. Аспектът Луна – Сатурн е показател за сериозна връзка за тези, които са се уморили да флиртуват и изневеряват и искат нещо по-реално и трайно“, обяснява Ивелина Пенчева.

„Тригонът между Луната и Уран, както и секстилът с Марс пък прави двамата партньори да бъдат свободни в емоционалното си изразяване. Никой да не посяга на свободата на другия и да не проявява собственическото си чувство. Засилва се интуицията, повишава се чувствителността и способността вербално да се изразяват чувствата и емоциите. В този период хората стават лесно раними, докачливи, леко нестабилни и непредсказуеми“, предупреждава астрологът.

„Добре е също в този ден да се благослови водата и всички водоизточници. Изпратете Рейки. Хубаво е да се изкъпете, тъй като водата сега е благодатна и чрез нея идва Божествена сила“, съветва Ивелина Пенчева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене