Линейки вият в Петрич! Художникът на Чомбе се почуства зле и се свлече на земята пред дома си

С обилен кръвоизлив от носа пред дома си в Петрич е припаднал художникът на петричкия бизнесмен Иван Кочев-Чомбе – Любен Яков. 40-годишният мъж се почувствал зле, причерняло му пред очите и се строполил на земята. Инцидентът станал на метри от дома му в Петрич.

„Това ми се случва за първи път. Не знам от какво е. Изведнъж ми стана тъмно пред очите и загубих съзнание“, призна вчера след инцидента художникът. Той работи на „парче“ при петричкия бизнесмен Чомбе.

Когато се свестил, видял медиците от Спешен център. Те му дали препоръки да стои вкъщи, да си почива и да не вдига тежко. Това сподели потърпевшият, който бе във видимо лошо здравословно състояние. Медиците не го отваряли в Спешен център, тъй като нямал здравни осигуровки, каза по този повод Л. Яков, който уточни, че те дори не му преписали и медикаменти.

Според него припадането му се дължало на високо кръвно, което имал, но не го лекувал, защото нямал пари. Яков е преживявал подобно състояние, но в по-лек вариант. Докато работел по програма за временна заетост преди време на ул. „Урумов“, където се изисквало да поставя плочки на тротоарите, пак му станало лошо. Тогава негов колега му помогнал, давайки му да пие вода и един аналгин. При вчерашния инцидент обаче той е бил сам и само бдителните му съседи, на които е благодарен, му съдействали, като се обадили на Спешен център.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене