Редактор от вестник „Топ Преса“ с открит урок по журналистика пред ученици в клуб „Млад журналист“ по проект „Твоят час“

Редакторът на вестник „Топ Преса“ и информационна агенция toppresa.com Стоян Цветков изнесе публична лекция на тема „Разследваща журналистика“ в ОУ „Никола Вапцаров“ – с. Копривлен, по покана на г-жа Нели Георгиева.

Около 20 ученици от седми и осми клас от клуб „Млад журналист“ по проект „Твоят час“ изразиха своята позиция, след като цял час слушаха внимателно всички стъпки и правила за правенето на разследване в журналистиката.

Като практическа част, учениците изгледаха последното предаване на ръководителя на медийната група „Топ Преса“ Веселин Стаменов и главният редактор на blagoevgrad – news.bg, Мариета Димитрова, „Неудобните“, в което се запознаха как точно трябва да се процедира при разкриване на дадена измама, а именно, боравенето с факти.

От училището изказаха искрени благодарности на Стоян Цветков, като го представиха като един млад и амбициозен човек, поел по пътя на журналистиката, за това, че беше откровен и ги запозна детайлно с тънкостите на професията!

Ние също благодарим на г-жа Георгиева и училището в Копривлен за доверието, което ни имат и за това, че виждат в наше лице хора, които могат да дадат правилна насока на малчуганите!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене