Неврокопчанинът Васил Панайотов с нов силен мач в Полша

Бившият футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) игра цял мач и бе сред футболистите с най-висока оценка в срещата на неговия „Стал“(Миелец) срещу „Миедж“(Легница)

Тимът му надделя в българският сблъсък от 31-ия кръг на полската Лига 1 с 2:1, а с решаващ гол за успеха се отличи друг наш сънародник 24-годишният нападател Алекс Колев

Цял мач за отбора на „Миедж“ записа бившият бранител на ЦСКА и Миньор Перник Румен Трифонов, който се представи на добро ниво, но “българският” „Стал“ заслужено си тръгна с пълния актив от точки. Цял мач за гостите изиграха роденият в Гоце Делчев Васил Панайотов и бившият младежки национал. Алекс Колев Първото попадение за гостите от Миелец реализира Шимон Собжак в края на първата част.

Второто полувреме започна по-добре за домакините и логично Якуб Войтуш изравни от дузпа. В 76-ата минута бившият капитан на младежкия национален отбор на България Алекс Колев донесе ключовия успех. Той се разписа с глава в 76-ата минута. По този начин Колев и Панайотов събраха актив от 41 точки и вече са на десето място. Отборът на Румен Трифонов е на осма позиция със седем повече от „Стал“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене