Огласиха причините за кървавата баня днес в столицата

Неуредени финансови сметки са мотивите за двойното убийство в столичния квартал „Витоша“

Това обяви на брифинг главният секретар на МВР Младен Маринов. Става въпрос за около 100 000 лв.

Млад мъж, на около 30 години, е прострелян и е с опасност за живота. Лекарите в Окръжна болница се опитват да го спасят.

Няма данни за предварителна подготовка на престъплението.

Установено е, че задържаният за убийството Драгомир Драгомиров и жертвите вчера са имали среща. Извършителят няма криминални регистрации.

Убитите са служители на фирма за инвеститорски контрол. Починалата жена е майка на ранения. Другият мъж, който е убит, е бил служител във фирмата. Той е с двойно гражданство – българско и руско.

Драгомиров е задържан в непосредствена близост до местопрестъплението, стана ясно от думите на градския прокурор Емилия Русинова. Той е бил в лек автомобил. В Драгомиров е намерен законно притежаван пистолет. Предполага се, че с него е извършено двойното убийство. Това ще установи назначената експертиза.

Няма свидетели на стрелбата, но има такива, които са били наблизо. В момента текат разпити. Предполагаемият виновник също се разпитва на място.

57-годишен застреля двама в София
57-годишен застреля двама в София
Стрелбата е станала в района на кв. „Витоша“, още един е ранен
Припомняме, днес, към 10 и 25 часа, е подаден сигнал за стрелба в района на кв. „Витоша“ в София. Пристигналите на място полицейски и медицински екипи са установили смъртта на двама души, а трети е бил ранен тежко.

Минути по-късно е бил заловен и предполагаемият виновник – 57-годишният Драгомир Драгомиров, който е бил в непосредствена близост до местопрестъплението.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене