Кметът на Банско събра на коктейл зрелостниците от випуск 2017

Дни преди да чуят последния училищен звънец, кметът Георги Икономов покани зрелостниците от Випуск 2017 на стилна среща – коктейл „Младите хора – големият капитал на Банско”.

Градоначалникът на Банско спази традицията и за поредна година събра възпитаниците на професионалните гимназии и техните учители. В непринудена, приятелска обстановка Икономов разговаря с бъдещите абитуриенти за техните надежди, мечти и планове след завършване на средното им образование.

За първа година кметът на курортния град е устроил грандиозно изпращане на Випуск 2017 на 24 май. Красотата и младостта ще превземат централния площад в града, където от 20:00 часа ще дефилират дванадесетокласниците.

Дефилето ще премине от пощата до площад „Никола Вапцаров”, където зрелостниците ще бъдат поздравени от кмета на Банско, Георги Икономов.

Денят на славянската писменост, на българската просвета и култура – 24 май, ще бъде отбелязан с концерт под надслов „Напред, науката е слънце!”, от 11:00 ч., на пл. „Никола Вапцаров”.  Участие ще вземат читалищни самодейни състави и изпълнители.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене