Наградите на БГ радио за пета поредна година в Благоевград

Шоуто ще бъде на 16 юни, ден преди Франкофоли, в бившите казарми

Музикалните награди на БГ Радио и тази година ще бъдат в Благоевград. Шоуто, което ще се проведе на 16 юни на огромна сцена в бившите казарми, обещава да бъде незабравимо за хилядите меломани.
Днес, предстоящото събитие номер 1 на родната музикална сцена, беше представено от градоначалникa на Благоевград Атанас Камбитов, изпълнителния директор на БГ Радио Николай Янчовичин, режисьора Евгени Тодоров и водещия Рафи.

„Благодаря на г-н Янчовичин, на екипа на БГ радио, че за поредна година избраха Благоевград. Наградите ще се ще се проведат в района на бившите казарми. Почти на финала сме с изграждането на съответната инфраструктура, така че всички, които дойдат да се чувстват комфортно. Всичко, което беше като проблем миналата година, включително пътна инфраструктура, паркирането, вече са решени. Използвам случая да поканя всички, които желаят, на 16 юни на музикалните БГ награди“, каза градоначалникът Камбитов.

По традиция на сцената на Годишните музикални награди на БГ радио ще прозвучат утвърдени хитове и най-нови проекти на любимите артисти на България.
„Това са петите музикални награди в Благоевград. Това е малкият юбилей, големият е 15-ти годишни музикални награди на БГ радио. Искам да използвам случая и да поздравя Кристиан Костов за големия успех на Евровизия“, сподели Николай Янчовичин, изпълнителен директор на БГ радио.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене